Máte dotazy?

MUDr. Hana Straková

AIP koučka a lékařka

Hanka vystudovala Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a dodnes pracuje v nemocnici na Klinice dětské neurologie. Vadilo jí ale, že malým pacientům (a hlavně jejich vystrašeným rodičům) nemá kromě léků co dalšího nabídnout. Přidaly se její vlastní zdravotní potíže. A tak se vydala na cestu sebepoznání, naučila se více odpočívat, změnila stravovací návyky a vyzkoušela AIP. Stala se certifikovanou AIP koučkou a dále se vzdělává u nás i v zahraničí v oblastech funkční i tradiční čínské medicíny. Fascinuje ji střevní mikrobiom (i proto, že sama trpí Crohnovu chorobou) a jeho vliv na tělo i psychiku. Je dokonce členkou České mikrobiomové společnosti.

Pro své klienty je díky unikátním zkušenostem lékařky i pacientky v jednom velkou oporou. Jako dvojnásobná matka a manželka sama dobře ví, jak náročné je skloubit péči o sebe i o ostatní. Klientům proto předává své krédo: „Právě nekonečná touha být zdráv je tím správným hnacím motorem k velkým změnám. Chce to jen odvahu udělat první krok a důvěřovat si. “

Miluje přírodu a ráda si jí kousek pěstuje i doma. Vlastní velké množství pokojovek a neustále přidává další. Od té doby, co nastoupila k nám do centra, se i u nás počet rostlin podezřele zvyšuje…

Na Hanku se obracejte s chronickými nemocemi a autoimunitami. Jako lékařka vám zařídí objednávku testů funkční medicíny i jejich vyhodnocení.

Služby

AIP koučink

Odborná pomoc pro zklidnění vaší imunity

Interpretace testů a laboratorních výsledků

Zjistěte, co znamenají výsledky testů funkční medicíny, krevní hodnoty v testech od praktika nebo lékařská zpráva plná cizích slov. A co změnit, aby se vaše výsledky zlepšily.