Jídlo je naším nejpřirozenějším lékem, nebo nejpomalejším zabijákem… Je důležité vědět, jak si vařit zdravě, chutně a výživně – tak, abychom nasytili tělo a mysl, ale zároveň si nemuseli nad jídlem lámat hlavu nebo trávili 3 hodiny denně v kuchyni.

Chcete vědět, jak:

  • Za 3 hodiny připravit jídlo na 4 dny?
  • Si naplánovat pestrý jídelníček tak, aby splnil všechny požadavky AIP?
  • Si připravit vyvážené a chutné jídlo?
  • Vařit v AIP eliminaci, a přitom nakrmit partnera či děti?
  • Upéct křupavé batátové hranolky bez mouky či škrobu?
  • Využít všechny suroviny na maximum, včetně vody z vaření květáku nebo slupek od mrkve?
  • Se připravit, když vyrážíte na cesty?
  • Připravit pohoštění, které bude chutnat i zarytým odpůrcům zdravé stravy?
  • Udělat AIP sušenky, svíčkovou, těstoviny nebo sýr?

To vše – včetně odpovědí na vaše otázky – se dozvíte během společného kurzu vaření v pohodlí vašeho domova.

Jako bonus získáte exkluzivní list osvědčených AIP potravin a kuchyňských pomůcek, které běžně používám, a mých top 20 AIP receptů.

,,Už nějakou dobu jsem si pohrávala s myšlenkou na AIP a když jsem na Lucčině přednášce vyhrála její kurz vaření, řekla jsem si, že to je jasné znamení 🙂 Vzhledem k mé histaminové intoleranci bylo složení jídelníčku trošku oříšek, ale Lucka si s tím hravě poradila. Ukázala mi, že i AIP jídlo může skvěle chutnat, dala mi spoustu užitečných rad a dodala mi motivaci neházet flintu do žita. Mimo to je Lucka přátelský a empatický člověk a je zářným příkladem toho, že když se chce, všechno jde!“ – Ema